IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криси Тейгън показа наедрялото си коремче

11 ноември 2022 17 40

Моделът сподели как се бори с киселинния рефлукс

БГНЕС

БГНЕС

Криси Тейгън зарадва феновете си, показвайки нови снимки с наедрялото си коремче. Моделът сподели видео в Instagram, в което позира със своята бяла сатенена нощница.

Само за няколко часа звездата, която се пъчи пред камерата, събра над 600 хиляди харесвания и безброй пожелания за безпроблемно завършване на бременността.

„О, боже мой, вървим напред“, написа още Тейгън, показвайки как изглежда в новия си гащеризон на черни точки. Него тя комбинира с пухкава жилетка и чехли от овча кожа.

Красавицата бори рефлукса с лепенки

Откакто зачена след загубата на своето трето дете, Криси не спира да говори как се развива нейната бременност. Наскоро тя се похвали и с полуголо селфи в своята история в социалната мрежа.

С кадъра Тейгън благодари на своя лекар, който я посъветвал да си постави специална лепенка на корема, за да спре киселинния рефлукс, който я измъчва от няколко месеца.

Криси Тейгън криеше бременността си в началото

Съпругата на певеца Джон Леджънд сподели, че очакват още едно дете преди близо два месеца. Допреди това тя се снимаше предимно в близък план или с широки дрехи, за да крие бременността.

След като моделът призна, че е заченала, изтъкна, че вече е по-спокойна. И неведнъж става вдъхновение за модни находки за жени, на които също им предстои раждане.

Криси Тейгън си трансплантира косми за по-плътни вежди

Масло от синя слива – тайната на Криси Тейгън за красива кожа

Криси Тейгън заприлича на Рейчъл от „Приятели“

Грижа за кожата: Криси Тейгън споделя тайните си за естествен блясък

Звездата сякаш преоткрива удобните плетени комплекти от панталон и блуза и пуловерните рокли. И двата вида имат известна разтегливост и стават за бременни.

Криси Тейгън и Джон Леджънд имат две деца – дъщеря на име Луна и син, който се казва Майлс. Преди време двамата загубиха едно дете (Джак) – в 20-ата седмица, като получиха критики за това, че са споделили сърцераздирателните си снимки от патологията в социалните мрежи.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари